10 USPEŠNIH GENERACIJA FEFA22.10.2013Povodom desetogodišnjice FEFA fakulteta, održan je panel na temu "Štednja i/ili ekonomski rast/razvoj; konkurentna Srbija u EU za 10" na kome su govorili Frederik Kuen, predsednik Saveta stranih investitora (FIC) i direktor Societe Generale banke u SrbijiMiodrag Kostić, predsednik kluba Privrednik i MK group, Esther Freitag iz LeitnerLeitner austrijske konsultantske kuće i profesori FEFA - prof. dr Goran Pitić i prof. dr Nebojša Savić. 

Skupu se posle obratila i predsednica studentskog parlamenta Aleksandra Božić, a preko video linka FEFA je čestitao jubilej i dekan Poslovnog fakulteta Univerziteta Fordam u Njujorku, Dejvid Gauči. 

Profesori Savić i Pitic i dekanka Ana Trbović dodelili su zahvalnice partnerima. Skupu su prisustvovali najeminentniji predstavnici poslovne i akademske zajednice, a posebnu čast su nam svojim prisustvom učinili ministar privrede Srbije Saša Radulović, direktor Svetske banke u Srbiji Toni Verheijen, ambasador Evropske unije u Srbiji Majkl Davenport i ambasador Austrije Johanes Ajgner.