RADIONICE

FEFA Fakultet organizuje različite radionice tokom cele školske godine. Radionice su namenjene sadašnjim i budućim studentima FEFA i učenicima srednjih škola. Radionice drže profesori i zaposleni na FEFA, kao i predstavnici kompanija partnera FEFA.


Budi FEFA student ekonomije na jedan dan – ekonomija/audio-vizuelna produkcija (decembar, mart/april)

Razmišljaš da studiraš ekonomiju, a nisi siguran kako to izgleda – dajemo ti priliku da na jedan dan zaista studiraš ekonomiju na FEFA i otkloniš sve nedoumice. Interaktivna radionica „Budi FEFA student na jedan dan“ omogućava srednjoškolcima da i pre upisa razgovaraju sa profesorima i studentima, o osnovnim studijama FEFA, o mogućnostima u budućoj karijeri, kao i da aktivno učestvuju u zanimljivim radionicama i saznaju kako je studirati u FEFA zajednici. Prva u nizu ovih radionica na temu: „Kako pametno pokrenuti biznis?“ koju će održati asistentikinja Zoja Kukić u petak, 8. decembra od 10 do 13 h na FEFA.
Više informacija na linku Kako pametno pokrenuti biznis?

Pripremna radionica za Državno prvenstvo istraživačkih radova (januar/ februar)

U sklopu priprema za 4. Državno prvenstvo istraživačkih radova, biće održane dve pripremne radionice na kojima će biti predstavljene ovogodišnje teme za takmičenje i sam sistem takmičenja.

Državno prvenstvo istraživačkih radova (FEFA i Regionalni centar za talente Beograd II ) (7. april)

Državno prvenstvo radova iz ekonomije osmišljeno je sa ciljem da se srednjoškolci aktivno uključe u tekuće ekonomske teme i pokažu kreativnost i sposobnost u rešavanju ekonomskih i društvenih problema.

Radionica iz Audio-vizuelne produkcije (mart, april, maj)

Zanimaju te film, televizija, radio, internet, novi mediji, a želiš da naučiš da upravljaš kreativnim timom i finansijama projekta – dajemo ti priliku da na jedan dan studiraš audio-vizuelnu produkciju na FEFA. Interaktivne radionice omogućavaju studentima da i pre upisa razgovaraju sa profesorima, asistentima i sadašnjim studentima o studijama na FEFA i da aktivno učestvuju u zanimljivim radionicama.

Radionice ekonomske pismenosti za srednjoškolce (mart)

Ekonomska pismenost je projekat studenata napravljen za buduće studente. Programom su obuhvaćene neke od najbitnijih tema u ekonomiji. Svaka radionica je pažljivo osmišljena kako bi ti se pružilo znanje u sažetom, zanimljivom i primenjivom obliku. Projekat će trajati 5 nedelja: 4 radionice jednom nedeljno i finalno takmičenje krajem marta ili početkom aprila, čiji će pobednici dobiti zanimljive nagrade a svi učesnici nezamenjivo iskustvo.

Audicija za audio-vizuelnu produkciju
Soft skills radionice za naše studente i srednjoškolce (decembar, mart, april, maj)

U cilju karijernog razvoja studenata i učenika srednjih škola, na FEFA će biti organzovan niz radionica posvećenih razvoju veština koje će im koristiti u daljem školovanju i budućoj karijeri. Neke od planiranih radionica se odnose na to kako napraviti svoj CV, lična SWOT analiza i individualni razvojni plan, veštine prezentacije, javni nastup i veštine komunikacije.

Radionice kompanija partnera za studente FEFA i srednjoškolce (decembar, mart, april, maj)

FEFA Fakultet u saradnji sa kompanijama partnerima tokom cele školske godine organizuje radionice na različite teme. Radionice su namenjene profesionalnom i karijernom razvoju i usmeravanju studenata FEFA i učenika srednjih škola.