Poslodavci i FEFA

AKADEMSKI PARTNERI FEFA


KPMG, FEFA

KPMG d.o.o.

Kao jedan od globalnih lidera u svojoj struci KPMG ima veliku odgovornost prema svojim klijentima zbog čega je odabir najboljih kadrova jedan od imperativa. Zbog toga je naš proces selekcije zahtevan, a prolaze ga samo najbolji. Među njima je i pet diplomaca FEFA, sa kojima nastavljamo da jačamo reputaciju KPMG u Srbiji, kao firme koja pruža vrhunsku uslugu, bilo da je reč o reviziji, poreskom ili poslovnom savetovanju.


Ivana Manigodic

Partner, Head of Commercial Audit and People, Performance & Culture, KPMG d.o.o. Beograd

KPMG ranks 2nd on Universum’s 2012 index "The World's Most Attractive Employers"

Microsoft, FEFA

MICROSOFT Srbija i Crna Gora

Kao kompanija čije poslovanje počiva na autoritetu znanja iz kojeg proističu novi proizvodi, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za život pomoću tehnologije, Majkrosoft (Microsoft) već godinama ulaže u obrazovanje i karijeru mladih talenata. IT industrija, u Srbiji, kao i na globalnom nivou, neprestano raste, a samim tim i potražnja za stručnjacima.

Verujemo da je upravo takav pristup doveo do toga da se u dogovoru sa Karijernim centrom FEFA izborimo za mlade, stručne kadrove koje su sa mnogo unosnijim ponudama čekale druge kompanije u inostranstvu. Stvaranjem zdravog radnog okruženja i pružanjem izazova za studente, Microsoft i FEFA su ispunili veliku želju većine mladih, a to je da pronađu zaposlenje koje odgovara njihovim kvalifikacijama i da pritom mogu da nastave sa životom u svojoj zemlji, tamo gde se svakako najprijatnije osećaju.


Ivana Vučević

Direktor za ljudske resurse, Microsoft Corporation, Srbija i Crna Gora

studentska praksa, Metalac, FEFA, studenti, Metalac

METALAC Grupa

Saradnja između kompanije Metalac a.d. i FEFA traje već duže vreme u različitim segmentima, a zajednička vodilja nam je što jedni i drugi težimo da budemo standard prema kome će drugi meriti svoje rezultate.

Studenti FEFA koji su bili na praksi u Metalcu mogli su direktno upoznati kako proizvodne procese, tako i samofunkcionisanje i rad menadžmenta i zaposlenih u kompaniji. Bio je svojevrsni izazov da studenti svoje teorijsko znanje pokažu i primene u praksi u samoj kompaniji, a takođe shvate da im je diploma samo ulaznica u neku kompaniju, a da im vreme učenja i rada na sebi tek predstoji ko istinski želi da nešto postigne u životu.


Dragoljub Vukadinović

Predsednik Metalac Grupe